2022 Apple TV ryktade om släpp före årets slut, här är vad det kan fungera

Den nuvarande Apple TV 4K har funnits i ett år eller så men det kan finnas en uppdaterad version som avslöjas före årets slut.

Vi har hört de senaste månaderna att Apple arbetar med en ny Apple TV, liksom det finns några saker vi troligtvis kan förvänta oss av det.

Medan vi ännu inte får någon typ av konkret information om vad den ryktade Apple TV Freshen kommer att innebära, är vi nu relativt positiva på att det kommer efter Bloombergs Mark Gurman som nyligen föreslog att det skulle kunna dyka upp före slutet av 2022, som samt analytiker Ming-Chi Kuo lade liknande ljud tidigare i år.

Nu har MacRumors påminde oss alla några av de funktioner vi kan få.

Ett nytt chip är tabellinsatser vid denna tidpunkt, med en ny A14 -bionik som sannolikt kommer att vara uppgraderingen från den äldre A12 Bionic. Utöver det måste mycket mer RAM på samma sätt producera förbättrad prestanda och troligen en mycket bättre spelupplevelse.

När det gäller externt förväntas den nya Apple TV få en ny Siri -fjärrkontroll efter att iOS 16 betakod har utarbetat den. Bit oss förstod om vad den nya fjärrkontrollen kommer att erbjuda, men vi kan bara hoppas att det är mycket bättre än de senaste. Stöd för att upptäcka mitt med hjälp av ett U1 -chip skulle dock vara trevligt.

Nästa upp, pris. Apples lådor har alltid varit i det dyra slutet av skalan såväl som det verkligen hoppas att nästa Apple TV kommer att bli mer överkomligt den här gången. Med Apple som förväntas hålla ett evenemang de närmaste veckorna för att avslöja iPads såväl som Mac -datorer, kan vi upptäcka tillräckligt snart.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 Släppt som Public Introight Nearns

Hur man reparerar dålig iOS 16 Batterilivslängd [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

iOS 16 Kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ modifieringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post