Den senaste Apple iPad Mini är 20% rabatt och du kan välja din färg

Amazon säljer nu Apples senaste och bästa iPad Mini för bara $ 399.99 och du behöver inte ens välja en färg du inte gillar att göra Få det antingen. Alla fyra färgalternativ finns tillgängliga i skrivande stund, så se till att välja den som bäst passar ditt utseende också.

Amazon skulle normalt sälja iPad Mini för cirka $ 500, vilket gjorde detta till en affär som är värd 20% och 100 $ rabatt på det ursprungliga priset. Du behöver inte heller göra något speciellt för att få det priset. Bara placera en beställning som du skulle göra för någon annan produkt och din nya iPad Mini kommer att vara med dig på några dagar. Inga kuponger på sidan, inga rabattkoder. Bara en fynd iPad Mini.

Köp: 2021 Apple iPad Mini (Wi-Fi, 64 GB) från Amazon: $ 399.99 | Originalpris: $ 500

Finns i lila, stjärnljus, rosa och rymdgrå
Landskapsstereohögtalare
Håll kontakten med ultrasnabb Wi-Fi 6
Upp till 10 timmars batteritid
USB-C-kontakt för laddning och tillbehör
Fungerar med Apple Pencil (2nd Generation)

I skrivande stund har iPad Mini mer än 5 600 recensioner på Amazon med ett kombinerat betyg på 4,8 stjärnor av möjliga fem. Det är en utmärkt poäng och det är en indikation på hur populär den här lilla surfplattan är. Med en 8,3-tums flytande näthinnesplay med stöd för verklig ton och bred färg ser den till och med också bra.

Inuti hittar du Apple A15 Bionic Chip med neuralmotor, medan Touch ID, en 12-megapixel selfie-kamera och en 12-megapixel bakkamera är på utsidan.

Vi vet inte när Amazon avser att ringa tid på den här specialavtalet, så gör en beställning så snart som möjligt om du vill väska just detta fynd.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 släppt som offentlig lansering närmar sig

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post