9,7-tums iPad 2017 vs 9,7-tums iPad Pro [Specifikationsjämförelse]

Här är 9,7-tums iPad 2017 vs 9,7-tums iPad Pro 2016 head-to-head specs och har jämförelse mellan de två iPad-modellerna.

Det var lite fanfare involverat, men Apple uppdaterade idag sin åldrande iPad-sortiment, och medan iPad Pro inte fick den kärlek som alla hade hoppats på, har iPad Air 2 uppdaterats och ommärkts som “9,7-tums iPad” och Ännu viktigare, med tanke på en prissänkning. Genom att sänka priset på surfplattan med $ 70 är iPad i full storlek nu ett mer billigt alternativ för dem som behövde en iPad med en skärm större än vad Mini -serien hade att erbjuda. Som sagt, det finns ett annat medelstora surfplattalternativ men i iPad Pro 9,7-tum från förra året, vilket verkligen är en fantastisk surfplatta, så vilken ska du köpa?

Svaret på det beror mycket på vad du vill ha av en surfplatta, och naturligtvis hur mycket du är villig att spendera. Strax utanför fladdermattan kostar den nya iPad $ 329 för bas 32 GB-konfigurationen medan 9,7-tums iPad Pro kommer att kosta $ 599. Priserna ökar uppenbarligen $ 100 per lagringsbult för båda modellerna, men om kostnaden är det primära problemet är iPad vägen att gå.

När det gäller kapacitet börjar saker dock bli lite mer komplicerade, och varför inte, “pro” -moniker har något att bevisa trots allt.

Som man kan förvänta sig erbjuder den 9,7-tums iPad inte stöd för Apple Pencil, och med tanke på bristen på ett smart kontakt stöder det inte heller det snygga smarta tangentbordet och andra liknande tillbehör. Jämfört med A9X CPU som finns i 9,7-tums iPad Pro använder den nya iPad av Apples A9-processor.

Båda enheterna har samma skärm till en punkt, även om iPad Pro har en helt laminerad skärm, en anti-reflektionsbeläggning, stöd för verklig ton och naturligtvis den breda färgen (P3) -tekniken att Apple är så angelägen om att skänka fördelarna av. Upplösningsmässigt är skärmarna identiska.

Andra viktiga skillnader där den nya iPad missar inkluderar bristen på en inbäddad Apple Sim, 2 högtalare jämfört med 4 på 9,7-tums iPad Pro, en videokamera med färre megapixlar (8MP) och inget stöd för livefoton, inte för att detta Bör vara en stor beslutsdrivare för de flesta. Som sagt, videokameran kan inte fånga 4K -videor om det är något du letar efter.

När det gäller färgalternativen är Rose Gold Finish exklusivt för 9,7-tums iPad Pro som ger potentiella 9,7-tums iPad-ägare samma ol ‘silver, rymdgrå och guldfärger att välja mellan. Högtalargrillsplacering åt sidan, de två iPadsna är till stor del lika i designen även om den nya 9,7-tums iPad är 1,4 mm tjockare än dess högre slutbror.

Så med allt som sagt, vilken ska du köpa? Det är en fråga som är praktiskt taget omöjlig att svara på utan att veta behov och budgetar, men oavsett vilken du väljer vi tvivlar på att du kommer att bli besviken.

Kolla in hela jämförelsen nedan för mer information och lycka till med ditt köpbeslut!

Du kanske också vill kolla in:

Röd iPhone 7 vs Jet Black iPhone 7 Färgjämförelse / skillnad

Apple Launches (Product) Red iPhone 7 och iPhone 7 Plus, 128 GB iPhone SE

Apple Watch Nike Sport Band såldes nu separat, Woven Nylon och andra får nya färger

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post