Choetechs trådlösa laddare med 5 coil erbjuds för $ 28,99 idag, inkluderar en väggadapter

Choetechs dubbla trådlösa laddare totalt med 5 laddningsspolar erbjuds att köpa just nu med en attraktiv diskonteringsränta tillämpad. Av vad som sannolikt kommer att vara en begränsad tid kan du använda den tillhandahållna diskonteringsräntekoden för att köpa AirPower-esque-laddaren för bara $ 28,99.

Denna laddare innehåller två primära marknadsförbara element som definitivt kommer att charma för blivande ägare. Mycket första såväl som främst kan den ladda mer än en gadget vid någon typ av tillhandahållen tid, vilket ökar användbarheten. Dessutom innehåller det 5 inre laddningsspolar som blir av med konceptet med en “söt plats” för laddning.

Om du någonsin har använt en gemensam trådlös laddare har du troligen varit frustrerad av att sätta din gadget på den, liksom ingenting som händer. Detta beror vanligtvis på sanningen att gadgeten inte har stått ordentligt med placeringen av den enda laddningsspolen. Med detta Choetech -alternativ elimineras problemet eftersom hela plattan i huvudsak är en laddningsspole. Det inkluderar naturligtvis också Qi-ackreditering för att säkerställa att den fungerar med alla dina Qi-kompatibla enheter.

Du kan på samma sätt ta ut två prylar när du med dubbla kuddar laddningsytor som stöder snabba laddningshastigheter för både smartphones och Apple AirPods. Advanced Qi Wireless Charging Innovation gör att du kan betala din gadget utan att ansluta en kabel. Det är också utformat med en antislip PU-läderyta såväl som antislipad kuddar på botten för att hjälpa till att hålla din dyna på plats. Varma spridningshål i botten håller din gadget bra medan du laddar såväl som ett integrerat klokt chip inuti ger mycket bättre temperaturkontroll, överspänningsskydd, förebyggande av kortslutning, överhettning, förebyggande av överspänningar samt mer.

Du bör nu förstå att du inte kommer att få en AirPower -produkt från Apple. Så med tanke på det är det troligtvis dags att ta steget och investera i ett av alternativen. Den diskonteringsräntekod som listas nedan kommer att minska kostnaden för dig till de annonserade nivåerna. Poppa vidare till den direkta länken samt ta tag i 5 spole -laddaren, just nu.

Köp: Choetech Double Wireless Qi-certifierad laddare från Amazon: $ 28.99 Använda kod 8grleoyc | Originalpris: $ 36

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 14.3 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profildata tillsammans med iPados 14.3 Släppt

Hur man nedgraderar iOS 14.3 Den enkla metoden [Guide]+

Nedladdning: iOS 14.4 Beta 1 IPSW -länkar samt OTA tillsammans med iPados 14.4 släppt

Jailbreak iOS 14.3 Med Checkra1n, här är hur man gör [tutorial]

Hur man reparerar dålig iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i dina bilar och lastbilar enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: just här är de allra bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-situation med smal, plånbok, ultratunn design? här är våra bästa val [lista]

Bästa iPhone 12 mini -skärmskydd: Här är en lista som är värd att kontrollera

Bästa iPhone 12 Pro Max Screen Protector: just här är en lista som är värd att kontrollera

Jailbreak iOS 14.2 Med Checkra1n, här är hur man gör [guide]

Hur man nedgraderar iOS 14.2 Rätt metod [Tutorial]

Apple Watch ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post