Plocka upp ett 7.1 Surround Gaming -headset för en mäktig $ 18 just nu och öka din upplevelse tiofaldig

Ett bra spelhuvudset kan vara skillnaden mellan att njuta av ett spel och verkligen bli nedsänkt i det. Det är därför det finns så många fantastiska spelhuvuden runt. Men de kan vara kostsamma. Just nu kan du hämta MPOW EG3 7.1 Gaming Headset för bara $ 18.

Normalt skulle detta headset sälja för cirka $ 28, vilket redan är ett pris som ligger långt under vad de flesta av tävlingarna säljer sådana headset för. Till detta pris finns det ingen anledning att inte ta dessa för en snurr.

Köp: MPOW EG3 Pro 7.1 Gaming Headset från Amazon: $ 18 med kod BSL8DFLX och kupong på sidan | Originalpris: $ 28

Dual 50mm högtalare förare levererar crip hög och djup bas så att du kan ha en uppslukande spelupplevelse. Spelens headset kan exakt identifiera positionen för olika ljud nästan varje gång, oavsett om det är tysta fotspår eller fiendens skjutvapen. Lämplig för Over Watch, Battlefield 1, Call of Duty, Destiny 2, Red Dead Redemption II och etc. Ø50 mm förardiameter, 20Hz – 20000Hz Frekvensrespons

Den här typen av pris är något som inte dyker upp ofta, särskilt i en värld av ständigt ökande priser när det gäller spelhuvudset. Även om detta kanske inte tävlar direkt med de största spelarna som Razer och Hyperx, är det ett bra alternativ om du inte vill eller behöver avancerade funktioner och ljud som de kan erbjuda. Om blinkande LED -lampor inte är din sak, till exempel behöver du inte betala det extra som behövs för att fästa dem i ditt headset.

Kom ihåg att ange vår rabattkod när du checkar in. Glöm inte den 10% kupongen på sidan också. Utan det sparar du inte så mycket. Den här affären kommer inte heller att vara tillgänglig för alltid så om du vill dra nytta av det föreslår vi att du gör det förr snarare än senare.

Ingen tycker om rädsla för att missa, eller hur?

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 13 Beta 3 IPSW -länkar, OTA -profiluppdatering tillsammans med iPados 13 Beta 3

Ladda ner iOS 13 Beta 3 -profil utan UDID / Developer -konto, så här

Nedladdning: iOS 13 Beta 3 17A5522G IPSW Links, OTA Revised Update släppt till devs

Jailbreak iOS 12.2 Använda UNC0VER 3.3.0 IPA

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 och iPados 13

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone och iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post