Tesla bekräftar att det tappar ultraljudssensorer samt att bara använda Tesla Visions -kameror

Tesla har avslöjat att det kommer att sluta sätta ultraljudssensorer i sina bilar, istället förlitar sig bara på kameror för saker som autopilot. Steget kommer efter att Tesla verifierade att det skulle använda Tesla Vision -kameror förra året.

I köp för att få autopilot att fungera har Tesla -fordon historiskt skickat med en kombination av kameror samt ultraljudssensorer för att göra vad som helst.

Electrek konstaterar att det fanns “åtta kameror, en framåtriktad radar samt ett antal ultraljudssensorer runt sina fordon.”

Men det är nu helt på väg att förändras, med Tesla tydligen med tanke på att den allra bästa metoden för att simulera metoden som människor driver fordon är att få autopilot att se vad de ser, liksom ingenting mer.

Du skulle tro att mycket mer data skulle vara bättre, men Teslas koncept är att vägarna skapas för människor som navigerar dem med ett visionbaserat system-de naturliga neurala näten i hjärnan. Biltillverkaren anser att det är finast att försöka replikera det rent med kameror såväl som av människan-tillverkade neurala nät samt inte låta radardata förorenar systemet.

Tesla säger att det eliminerar ultraljudssensorer från Design 3 såväl som design Y, med designen såväl som design X som gör exakt samma steg som börjar 2023.

Detta indikerar emellertid att vissa funktioner inte kommer att erbjudas till en början-även om Tesla säger att det kommer att föra dem till icke-ultrasonic-avkänningsfordon så småningom. Dessa inkluderar Park Assist, Autopark, Summon, samt Wise Summon.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 Släppt som Public Introight Nearns

Hur man reparerar dålig iOS 16 Batterilivslängd [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

iOS 16 Kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ modifieringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post